18 de juny 2011

CAMPIONAT EUROPA - TRIAL - 2011 - Cinquena posició per Bernat Seuba


En la població de Biella (Itàlia) es va celebrar el Campionat Europeu de Trial 2011.
El seleccionador espanyol va formar un equip de 10 pilots, en Bernat va ser un d'ells, per a participar en aquest campionat europeu en les categories d’elit 20”, junior 20”, junior 26“, elit 26” i fèmines.

En Bernat a nivell nacional era cadet i el seleccionador espanyol li presentava un gran repte i oportunitat en participar en una categoria superior, junior 20“, per guamyar experiència per afrontar la propera temporada.

La dinàmica del trial UCI funciona en una primera prova eliminatòria, les  semifinals on només es classificaven els 8 millors pilots, i aquests passaven a la final.

El Bernat es va classificar per les semifinals, i en aquestes es va classificar en la quarta posició, deixant bocabadats els assistents desprès d’una gran actuació d’aquest jove pilot que per tècnica aconseguia superar molts obstacles a falta de la potencia i força.

En la final, en Bernat va haver d’esforçar-se al màxim, en la primera volta va ploure, les zones eren més complicades, sobretot en alçada i força, però per la seva capacitat d’adaptació va tornar a demostrar el seu nivell aconseguint la cinquena posició empatant a punts amb el quart.