20 d’abr. 2013

UCI Trials World Cup 1 / 2013 / Heubach (Alemania) / BERNAT SEUBA 10è

En la ciutat alemanya de Heubech ha tingut lloc la primera prova de la Copa del Món de Trial UCI. 
En la Copa del Món participen només categoria elit 20, elit 26 i fèmines, i la competició es fa per tandes eliminatòries en diferents dies.
En categoria elit 20 participava el jove pilot odenenc del Moto Club Igualada, Bernat Seuba Romeu, que en la actualitat encara es Junior.
Les classificatòries començaven el dissabte sota una intensa pluja, deixant les zones extremadament relliscoses i amb molt de fang.
Dels 46 pilots participants en Bernat es col-locava en la 10 posició, i es classificava per disputar la semifinal juntament amb 10 classificats directes del rànquing UCI.
La semifinal tenia lloc diumenge a les 8 del matí, no plovia però el fang era present per tot arreu i les zones eren molt difícils i exigents. En total eren 25 pilots dels quals només es classificaven 8 pilots per disputar la final.
El jove pilot odenenc va mostrar molt bones sensacions i amb un bon pilotatge aconseguia finalitzar les zones, això va fer que es classifiques en la 10ª posició  empatant amb el 9è i el 8è, quedant fora de la final per molt poc.
Un gran resultat per un Junior en la Copa del Món, quedant 10è del total de 55 corredors elit 20 vinguts de tot el món.