24 d’ag. 2014

WBC #3 - Tanvald (República Txeca) BERNAT SEUBA CAMPIÓ DEL MÓN DE BIKETRIAL

Desprès de les dues victòries a Bueu (Galicia) i Òdena (Catalunya) i la quarta posició a Tanvald (República Txeca), l'odenenc Bernat Seuba Romeu de l'ECO (Esport Ciclista Òdena) s'ha proclamat Campió del Món de Biketrial 2014 a la categoria senior.
En aquesta tercera proba i última en Bernat havia de conservar posicions segons els guanyadors de la prova txeca, però un trial bastant fàcil i un petit error complicava la classificació.
En Bernat finalment no va poder pujar al podi de la prova txeca però aconseguia la quarta posició, i s'assegurava la victòria del campionat del Món d'aquesta temporada 2014, quedant Campió del Món de Biketrial 2014 en la categoria senior.
En la seva trajectòria esportiva ha guanyat en totes les categories que ha participat Campió del Món de Biketrial 2005 en Poussin,  el 2007 en Benjami, el 2010 en Minime, el 2013 en Junior (Trial UCI), i l'actual 2014 en Senior. També es Campió del Món per equips de Trial UCI 2012 i 2013.
En Marc Seuba en la seva nova categoria, la Junior, prova a prova ha anat escalant posicions, a Bueu (Galicia) 10 è, a Òdena (Catalunya) 7è, i a Tanvald (Txequia) 6è, aconseguint la sèptima posició del ranking junior d'aquest mundial.
Agraïm el suport de Tuga, Amg, Elements, ECO, Ribo, Finques Gaudí, Cesar Cañas Academy i Esports Òdena.