14 de juny 2013

BERNAT SEUBA CAMPIÓ D'ESPANYA JUNIOR DE TRIAL 2013

La prova del Campionat d'Espanya de Trial 2013, va tenir lloc aquest cap de setmana, 15 i 16 de juny, en la ciutat granadina de Huétor Vega, competició organitzada pel Club Deportivo Trial Bici Huétor Vega.
El dissabte era el torn de participació de les categories elit, junior, cadets, sèniors i màsters, i el diumenge les categories inferiors, principiants, alevins, infantils i fèmines.
El primer dia van participar els joves odenencs del Moto Club Igualada, els germans Seuba, en un recorregut de 5 zones a dues voltes, sota un sol intens i una temperatura elevadíssima.
En Bernat Seuba participava en la categoria Junior, ratificant la seva condició de favorit i adjudicant-se la prova només amb 4 punts, per davant del també català Sergi Llongueras (12 punts) i Oriol Roca (23 punts).
En Marc Seuba en el seu primer any de Cadet es tenia de conforma en la setena posició, prova guanyada per l'andalús Sebastian Ruiz.
Bernat Seuba aconseguia el títol de Campió d'Espanya de Trial Junior 2013, i es seleccionat per participar en el Campionat d'Europa de Trial que es celebrarà properament a la ciutat de Berna (Suïssa).

Gracies a la col·laboriació de Ozonys, Probike, Ribo, Amg, Elements, Buff, Esquaix Igualada, Cesar Cañas Academy i Ajuntament d'Òdena.