21 de juny 2013

MEDALLA DE BRONZE PER BERNAT SEUBA A L'EUROPEU DE TRIAL 2013

Desprès d'un mes i mig d'intens treball de recuperació, i sense entrenament a sobre de la bicicleta de trial, arriba el Campionat d´Espanya de Trial. Bones sensacions per en Bernat i el resultat no podia ser millor, Campió d´Espanya de Trial 2013 en categoria Junior, i es automàticament seleccionat per participar en el Campionat d'Europa de Trial 2013, que es disputà a Berna (Suïssa) aquest passat 21 i 22 de juny.
                                                                 
El divendres 21, toca inaugurar la competició amb la categoria Junior 20, categoria en la que participa l'odenenc del Moto club Igualada, en Bernat Seuba Romeu. El trial tindrà lloc en la ciutat vella de Berna, una històrica joia i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
La competició constava de 6  zones artificials a 2 voltes, situades a les places del voltant de la Catedral. Del total dels 18 participants d´aquesta categoria només es classificaven 8 per la final de dissabte. En Bernat aconsegueix classificar-se en la 2º posició.                    
El dissabte, el trial canvia d'ubicació i la competició es realitza en el parc al costat del riu utilitzant el gran fossar on habitualment hi han ossos. La competició també de 6 zones artificials i 2 voltes, dues de les zones es troben dintre del fossar, una atracció per el nombrós públic que veuen com els corredors tenen de baixar i pujar les bicicletes en cordes i ells per una escala fins a l' interior del fossar, les zones de pedres, piscina inclosa i arbres. Els 8 pilots a la primera volta van estar impecables i en Bernat veia com se li escapava el pòdium, però una excel·lent segona volta amb només 4 peus faria renéixer les esperances i finalment aconseguia classificar-se tercer en Junior 20 ocupant el primer i segon lloc dos nois alemanys. Els pilots es van trobar a Suïssa amb un nombrós públic que en tot moment, a cada pas de les zones, els encoratjaven i els aplaudien, un públic fidel i entregat els corredors.                          
Els resultats dels seleccionats espanyols van ser: Gemma Abant, medalla d´or i Mireia Abat, bronze en fèmines; Bernat Seuba, medalla de bronze en junior 20; i Abel Mustieles, medalla d´or, Ion Areitio, plata i Dani Comas, 5ª posició en elit 20.


Agrair a totes aquelles persones que col·laboren en aquest projecte individual, el trial en bicicleta, esport que practiquen els germans SEUBA, en especial als metges i fisioterapeutes de la MIPS, Mutua Igualadina, que han col·laborat i treballat per la ràpida recuperació de la lesió d'en Bernat; Al seu preparador físic, en Josep Mª Cervantes de l'Esquaix Igualada; I el seu entrenador en Cesar Cañas de la Trial Academy ,que en tot moment ha estat al seu costat.