21 de jul. 2013

CAP DE SETMANA COMPETITIU PELS GERMANS SEUBA - COPA CATALANA DE TRIAL I CAMPIONAT DEL MÓN DE BIKETRIAL - VALLTER 2000 I IGUALADA

Aquest cap de setmana els pilots odenencs Bernat i Marc Seuba han tingut de treballar i esforçar-se intensament.

El divendres el mati en Marc Seuba participava en el Campionat del Món de Biketrial que es cel-lebrava a Igualada, aconseguint una meritòria quinta plaça en la categoria Mínime, en un circuit de 8 zones i dues voltes.

El dissabte tocava el torn a en Bernat Seuba, a les 14.00 hores començava la competició a deu zones i dues voltes, sota una intensa calor. Una primera volta excepcional amb 3 peus el portava a la victòria en la categoria Junior amb deu peus de penalització total en les dues voltes, aconseguint pujar al podi com a primer classificat.

El diumenge la tercera prova de la Copa Catalana de Trial es disputava a l'estació d' esqui i de  muntanya de Vallter-2000 en el municipi gironí de Setcases. La prova es considerada com una de les que ofereix més duresa del certamen català, per la seva orografia i altitud de més de 2000 metres on es realitza la prova. Durant la prova es va veure un intensa lluita per les places del podi en la màxima categoria,  Expert, categoria en la que participava en Bernat i aconseguia la segona posició del podi.

En la categoria cadet, en Marc també aconseguia pujar al podi en la segona posició.