20 de jul. 2013

BERNAT SEUBA GUANYA LA PRIMERA PROBA DEL MUNDIAL DE BIKETRIAL EN JUNIOR I MARC SEUBA CINQUÈ EN MINIME

La primera proba del Campionat del Món de Biketrial s'ha cel.lebrat aquest divendres i dissabte a Igualada.

El divendres la proba es realitzava als voltants del Poliesportiu de Les Comes per les categories més joves i les fèmines. La proba començava a les 9 del matí en un circuit de 8 zones i dues voltes. El pilot odenenc Marc Seuba Romeu participava en la categoria Minime aconseguint una meritòria 5ª plaça essent el millor dels representants de la Selecció Catalana en aquesta categoria.

El dissabte la proba tenia lloc en el centre de la ciutat. La proba començava a les 14 hores sota una intensa calor en un circuit de 10 zones i dues voltes per les categories junior, sènior i elit. En la categoria Junior en Bernat Seuba Romeu aconseguia fer una primera volta excel·lent amb només 3 peus, i amb una segona volta molt més dura per la calor i el cansament, però que en Bernat va aconseguir resoldre i el portaria a la victòria final, pujant a la primera posició del podi en la categoria Junior.

Gracies al suport de l'Ajuntament d'Òdena, Elements, Buff, Probike, Ribo, Amg, Ozonys, Esquaix Igualada i Cesar Cañas Academy.